Jäsenkirjeet

Seurakirje 3/2016  8.4.2016

Hei Kipparit!

Kipparit ovat tekemässä yhteistilausta kelluntatakeista. Malli on Baltic TOP FLOAT kelluntatakki.  https://www.marinekauppa.com/product/2283/baltic-top-float-kelluntatakki-mustahttps://www.marinekauppa.com/

Takin hinta on n.150€.

Kustavin Laskennassa on kaksi mallitakkia, koot L ja XL. Takkeja voi käydä siellä sovittamassa Kustavin Laskennan aukioloaikoina. Takkeja saa mustana, punaisena ja valkoisena.

Laskennasta löytyy myös lista, johon voi merkitä tilaamansa takin koon ja värin. Tilaus onnistuu myös soittamalla allekirjoittaneelle. Yritämme saada takit mahdollisimman nopeasti käyttöön, joten aikomus olisi laittaa tilaus eteenpäin 22.4.

EA-kurssi peruutettiin vähäisen osanoton takia. Yritämme järjestää uudestaan ko. kurssin kesäkaudella.

Alustavasti lauantaina 21.5. järjestetään veneilijän turvallisuuspäivä, jossa harjoitellaan alkusammuttimen käyttöä ja luennoidaan aiheesta. Asiasta tiedotetaan kotisivuilla, kun ajankohta varmistuu.

Toivoisimme, että kaikki ilmoittaisivat sähköpostiosoitteensa, jotta voisimme jatkossa tiedottaa mm. tapahtumista sähköisesti.

 

Kommodori

Riku Koskinen

0400 779399

 

 

Kustavin Kipparit ry

SEURAKIRJE 2/2016  14.3.2016
Hyvä seuran jäsen!

Kevät jo kolkuttelee ovella ja veneilykuumekin saattaa iskeä… Turvallisuuskin on veneillessä muistettava, joten seura järjestää nyt EA 1-koulutuksen 9.-10.4. klo 10-18. Lisätietoja kurssista antaa Henriikka Aapola (puh.050 3315453), ja ilmoittautua voi Riku Koskiselle 4.4. mennessä.

Uusi seuran hallitus on seuraava:
Kommodori Riku Koskinen Jäsen Jorma Nieminen
Varakommodori Mika Siusluoto Jäsen Henriikka Aapola
Jäsen Ahti Veijola Jäsen Heikki Jussari

Laituripaikoista vastaa Mika Siusluoto, 050-5565772

Kevätkokous pidetään 3.4.2016 Rantaravintola Kivilinnassa. Kirjeen mukana tuli esityslista.
Kokouksen jälkeen pidetään lyhyt tietoisku. Aihe on veneilyyn liittyvää.
Tervetuloa runsaslukuisesti paikalle!

Onko teillä kiinnostusta / tarvetta hankia kansainvälinen huviveneenkuljettajakirja? Mikäli niin on, nyt olisi mahdollisuus seurassamme koulutus järjestää. Aiheesta lisää kevätkokouksessa.
Kommodori
Riku Koskinen

0400-779399

 

 

SEURAKIRJE 1/2016
Hyvä Kustavin Kipparien jäsen!
Vaikka Flarassa on jäätä yli 20cm ja pakkasta -10 astetta, niin kesä tulee yllättävän pian, sen lupaan! Nyt on hyvä aika laittaa kalustoa kuntoon, hankkia koulutusta sekä haaveilla ensi kesän veneretkistä.
Kuluvana vuonna pyritään järjestämään erilaisia koulutuspäiviä veneilystä, turvallisuudesta, ensiavusta… Näistä kaikista tapahtumista tulemme ilmoittamaan seuran kotisivuilla, joten kannattaa käydä kurkistamassa silloin tällöin oman seuran sivuilla.
Ensiapu (EA-1) olisi tarkoitus järjestää huutikuun puolessa välissä. Siitä tarkemmin kotisivuilta, kun ajankohta varmistuu.
Kannattaa siis seurata kotisivuja http://www.kustavinkipparit.fi!

Kesää odotellen,

Kustavin Kipparit ry.
Kommodori
Riku Koskinen
0400-779399
riku.koskinen@kustavi.net

Mainokset